Over ons

Met een focus op het beleggen in residentieel- en bedrijfsonroerendgoed voor eigen portfeuille, opereert Arista met een jong team in het vastgoed op persoonlijke, bevlogen en professionele wijze. In samenwerking met de juiste specialisten creëren wij te allen tijden kwalitatief maatwerk binnen onze werkzaamheden, waarbij de wensen van de eindgebruiker voorop worden gesteld. Gericht op de aankoop van residentieel en zakelijk vastgoed, evenals projectontwikkeling beweegt Arista zowel binnen- als buitenstedelijk.

WIE ZIJN WIJ

Boris Kolff

FOUNDER/partner

Boris Kolff. Na de middelbare school besloot ik te kiezen voor een opleiding in de praktijk. De vastgoedwereld sprak mij enorm aan en in dat kader heb ik uitgebreide kennis opgedaan bij 2 Amsterdamse makelaarskantoren alsmede een middelgrote gerenommeerde projectontwikkelaar/belegger. Bij deze bedrijven heb ik actief expertise op kunnen doen in het makelaarsvak, de in en verkoop van panden, alsmede projectontwikkeling. Mijn focus heeft altijd gelegen op de woningmarkt, voornamelijk Amsterdam en verder Haarlem, Den Haag en Rotterdam.
Het is mijn streven om binnen de ontwikkelingstak van Arista Real Estate met een frisse verjongende blik te kijken naar kansen om duurzaam onroerend goed te ontwikkelen met behoud van unieke elementen.

Casper Koppelle

partner

Casper Koppelle. Na het afronden van mijn MSc in Marketing & Sales ben ik direct gaan ondernemen. Een succesvolle introductie van een product innovatie en het begeleiden van een start-up naar scale-up, zijn de eerste zakelijke wapenfeiten geweest. Tijdens deze periode ontwikkelde ik mijn interesse voor de vastgoed wereld. 
Ik ben gestart met de aankoop en verhuur van objecten en daarna ben ik mij steeds meer gaan richten op het transformeren en ontwikkelen van woningen. Door mijn commerciële achtergrond en een innovatieve kijk op de vastgoedmarkt, ligt mijn expertise in de voorfase van projectontwikkeling, namelijk het genereren van leads vanuit een andere invalshoek en het benaderen van de markt op onconventionele wijze. Dit voornamelijk gericht op nieuwe ontwikkellocaties.

Teun Vermeulen

Sales Consultant

Na mijn opleiding aan de IVA in Driebergen ben ik aan het werk gegaan als sales representative bij een gerenommeerde merkdealer in de auto motive. Deze branche sprak mij zeer aan. Het contact met de klant, het leveren van het juiste advies alsmede het doen van de deal waren aspecten waardoor ik 3 jaar lang met enorm veel plezier naar mijn werk ging.

Waarom ik voor Arista Real Estate heb gekozen? De vastgoed sector is de laatste jaren enorm in de picture en heeft mij altijd aangesproken. De vernieuwende aanpak en de snelheid van handelen waarbij de klant altijd centraal staat, dat zijn de kernwaarden die Arista Real Estate hoog in het vaandel heeft. De onderneming maakt momenteel een sterke groei door, daar wil ik graag mijn steen(tje) aan bijdragen.